lørdag 3. mai 2014

Diltetur i mai

De siste par årene har det ikke blitt så mye dilting på meg som jeg har ønsket, så i år orker jeg ikke engang å kjøpe kartene, for jeg blir jo like skuffet over meg selv hver gang jeg ikke har fullørt. Det hindrer meg likevel ikke å i bli med M når hun skal ut og sanke poster :)

I dag hadde hun sett seg ut noen "fjernposter" som skulle tas, så det var best å komme seg avgårde tidlig. 6:41 forlot jeg leiligheten... det var litt tidligere jeg jeg trodde jeg kom til å gå på tur noen gang...

Vi måtte gå et godt stykke (6-7 kilometer) før vi kom til første post, men så lå de med noen hundre meters mellomrom oppover. 

Like før vi fant dagens første post, så fant vi også dagens første port. Stilig var den! 


Jeg kjente litt på at jeg også gjerne skulle hatt et kort å klippe hull i i dag, og ikke bare stå og se på...


Flott utsikt innover i landet. Kjulstjern ligger like nedenfor høyden vi står på når bildet blir tatt. 


På vei ned fra høyden fulgte vi ikke noen sti, bare bushet oss frem etter himmelretning. Det så jo så greit ut å komme meg gjennom skogen og ned til veien ved vannet, men vi kunne kanskje latt være å sikte rett på skrenten? Pytt, uten utfordringer er det jo ikke noe morsomt ;) Vi kom oss jo hele ned :)


Så nær Sørskogen var vi i dag. Koselig sted, men vi valgte å ta en post til og så heller spise nede ved Kjulstjern


Jeg blir aldri lei av dette vannet. Kanskje det er fordi det er så langt å gå at jeg ikke er der slitsomt ofte... men det er uansett veldig fint :)


Etter å ha krysset sørenden av vannet for å fortsette postjakten, så så jeg noe ligge rett ved stien. "Rar tasutump..." tenkte jeg, men så plutselig at dette var da ingen taustump, det var en hoggorm! En lat sådan... lå i ro lenge mens vi tok bilder av den, og så finn den nok og smøg seg inn bak en stubbe.



Etter å ha tatt dagens 10 postre gikk turen hjemover igjen. Vel hjemme kunne Endomondo fortelle at jeg hadde vært ute i 6 timer og 16 minutter, og tilbakelagt 20,8 kilometer. Aldeles ikke verst! 


Finfin tur med godt selskap! I morgen bærer det ut til skogs igjen, og jeg gleder meg!




2 kommentarer:

  1. 13 poster, 3 geocacher, nesten 10 km, 6 timer inklusiv lunsjpause. Hvordan ligger 3,5- og 5,5-åringene våre an?

    SvarSlett
  2. Veldig flinke!
    De kan bli med tante på tur any time! ;)

    SvarSlett