søndag 31. mars 2013

Årets første postjakt

Det er strålende påskevær i Oslo, sola skinner varmt og deilig!
I går var jeg på Grorud og kjøpte årets Lill-O-Dilt og Mini-dilt pakker. Der følger det også med kart over Groruddalsturene som gir poeng på Lillo- og Mini-dilt kortene også. Disse postene ble satt ut før påsken, så da ungene kom hjem fra sin lille påskeferie i dag tok vi bena fatt for en liten vandring i nærmiljøet.
Det ble ikke mer enn 1,5 time og et par poster har vi gått forbi for å heller ta de når snøen er borte. Man går jo så lett gjennom snøen og setter fast skoene nedi hullet - ja, vi sjekka...

Den ene posten er ikke langt fra parkeringsplassen ved Lilloseterveien. Det er ting som tyder på at det er litt mennesker i marka her i dag


Etter å ha gått over Ammerudskogen kom vi ned ved T-banestasjonen og fant det sikreste vårtegnet jeg vet om:


Det var ikke mange som var i blomst enda, men om et par dager vil nok denne skråningen være mer gul enn brun :)

Det er ikke alle skråninger som får like mye sol på seg. Langs Alnaelva er det fortsatt mye snø, og her sto det noen ender og lurte. "Skal vi gå opp og finne oss mat på den lokale matestasjonen, eller skal vi holde oss her nede ved vannet?"


Endomondo mener at vi gikk 5,5 km, men siden gps'en brukte mye tid på å koble opp, så hadde vi sikkert gått en halv km allerede. Dagens kart:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar